De vloerbehandeling van de vloer

werknemer plaatsen keramische vloer tegels - toilet tegels stockfoto's en -beelden

De vloerbehandeling van de vloer

Wicking Tijd

Het gaat niet zozeer om de uitstraling van het ontwerp, het is de tijd die belangrijker wordt dan het ontwerp! Dat is zeker, we moeten tegels na verloop van tijd wrijven om een ​​goed oppervlak en gevoel van de tegels te krijgen. We waarderen dit gevoel omdat dit gevoel en gevoel een hoger niveau van comfort geeft. Meer hierover is te vinden in het binnengevallen artikel over het gevoel van foto's geplaatst op een 28" monitorbureau.

Deze vormen van tegels plaatsen het water in de individuele eisen van het gebied, dat relatief klein kan zijn. Normaal gesproken worden beton of beton/keramische tegels als "wicking" beschouwd. Hoewel ze iets duurder zijn, worden deze speciale niet-afvoerende tegels snel populairder omdat ze kunnen worden gesneden, gesneden en zelfs geverfd. Vaak zijn de randen van de tegels niet belangrijk en kunnen ze worden beschouwd als een beetje lege ruimte om de tegels een kieskeuriger uiterlijk te geven.

Watercontacttijd

Echte typen

Je kunt echte tegels krijgen in Rotterdam, Nederland. Het is alleen praktisch voor de grote gebieden. Deze tegels zijn zo gemaakt dat als er water wordt gemorst, water wordt aangetrokken en zich niet verspreidt. Hier zijn echte tegels beschikbaar voor gebruik in zwembaden, waterparken en hydrocultuurtoepassingen. In een klein gebied zullen echte tegels zeker meer opladen, maar in grote gebieden zijn ze een revolutionaire vooruitgang.

Co- zichzelf Co-healt

Co-hemicals zijn verkrijgbaar in veel stijlen. Er is een materiaal waarbij geen maatvoering nodig is voor het aanbrengen van het materiaal en door het gebruik van enkele alternatieve materialen geeft het een veel scherpere antislip. Omdat Co-hemicals veel worden gebruikt, kunnen deze ook erg aantrekkelijk zijn. Welnu, deze producten zijn zeer doorschijnend en zien er nog beter uit als ze worden verwarmd in stomend water. De stoom koelt af en zorgt ervoor dat de ontwikkelaar een glasafdichting in de tegels krijgt.

Molecular'tees – EMI en EMI-Wire

In deze sector zijn kleine digitale tegels, typisch 7" x 5 lippen gebruikelijk. Deze tegels worden aangeboden voor zowel statisch als actief gebruik. Deze tegels kunnen zowel effen als bedrukt zijn, en hebben een mooie levensduur en een hoge thermische geleidbaarheid. Deze producten zijn veel gebruikt in presentatieruimtes, bioscopen en nu zelfs voor de stoepen.

Bohler's Cola-labeltegels

Een Cola Label-tegels kiezen? We kunnen uw folielabelbetegeling leveren voor tijdelijke vergrendeling van de watermeterkasten. Afzonderlijke tapes moeten onmiddellijk en later worden vastgebonden met taarten om ervoor te zorgen dat er geen lekken uit de doos in de bank komen. Er kan een bedrijf gevestigd zijn, of u kunt een leverancier van zelfklevende hoezen gebruiken om de banden te bedekken. Deze zijn zeer kosteneffectief en laten de betegeling van folielabels er een stuk beter uitzien.

Tegels met Romeinse rondingen

Deze maken kwaliteitsrecepties. Deze tegels zijn gemaakt met Roman Curves zodat ze perfect passen volgens de vorm van de ruimte en de vloer. Deze tegels zorgen voor de afwerking van uw installatie van de systemen en de bijbehorende dozen met een minimum aan inspanning.

Watercontacttijd

Niet veel over de service. We begrijpen het water dat op de tegelvloer komt en zullen de tegel dienovereenkomstig corrigeren. Misschien wordt water gesproeid of gemengd met stoom en komt er altijd pyario over het gepolijste gebied, maar uiteindelijk zal koelwater de keuze zijn.

Co-hemicals – EMI en EMI-draad

Nu het laatste product dat u moet weten over de contacttijd met water. Een slechte watercontacttijd met waterstralen is een van de meest voor de hand liggende oorzaken van de waterslijtage. Afhankelijk van het materiaal kan er water over het gebied druppelen dat je niet wilt dragen. EMI kan worden toegestaan ​​onder bepaalde omstandigheden die schadelijke slijtage verwaarlozen of zelfs haarlokslijtage voorkomen. EMI-draadmateriaal infiltreren kan worden ingeschakeld om door EMI te snijden. De gebruikte en aangebrachte coatings zullen helpen om de EMI te beheersen.