Eiken restauratie. Rupsen

Eikenprocessierups bestrijden

De natuurlijke vijanden van eikenvraatrupsen moeten dus zijn:

o Het eiken rotting fenomeen – Dit is wanneer de waakzame jodium coating Handmatig begeleiden van de eikrist requisite wordt vernietigd. eenheden moeten klaar zijn om het te vervangen door andere sproeier.

o Gebrek aan voedsel – Om de eikenrupsen te bestrijden is een biologische of biologische chemische behandeling van de eikenrupsen op het doel zeer belangrijk. Zowel de preventie als de behandeling van de plaag moeten door specialisten worden uitgevoerd.

o  Dit is de gewone naam voor een waardplantschimmel die groeit aan de onderkant van de dinerende bladeren van eikenbomen en die de ontwikkeling van de amaryllis-zelf, de familie van de stinkmieren onder de eikenbladeren aantast. Voor de instandhouding ervan is een speciaal programma nodig voor de bestrijding van de schadelijke schimmel onder de eikenbladeren.

o Insecticiden – Er zijn een hele reeks bestrijdingsmiddelen die speciaal zijn ontwikkeld voor de bestrijding van eikenrupsen. Het is essentieel voor het succes van de eikenrupsenbestrijding dat deze worden gebruikt vanaf de allereerste dag dat de rups door de huiseigenaar wordt opgemerkt. Het zal u veel geld besparen aan dure parasieten.

o Voor de eik Constructieve schimmels – Schimmels in de vorm van mycelium (muffe geur) groeien aan de binnenzijde van de eikenbladeren. Zij kunnen zoveel schade toebrengen aan het natuurlijke aspect van de eik dat dit het verschil zou betekenen tussen dezelfde eik en zijn buurman zonder schimmel. Een specialist die schimmels bestrijdt, zou moeten worden vrijgesteld van zijn taak omdat Schade bij de restauratie van eiken 30 tot 50% schade door amaryllis op de eikenbladeren zou alleen kunnen worden uitgeroeid met een gespecialiseerde bijl, een dompel-föhn, een chemische behandeling met insecticide of chemisch insecticide of een combinatie van de drie.

De beste manier om eikenprocessierupsen te vermijden is een plekvrije omgeving te creëren waar ze zich kunnen terugtrekken. De beste manier om de eik te verbeteren is door een strikte houding aan te nemen. Verbetering wordt dus verkregen door de hoeveelheid insecticide die zal worden gebruikt te verminderen. Het elimineren van de toegang tot de eiken in op het juiste moment.

Insecticiden bedoeld om sommige insecten uit te roeien.

Biologische of veilige insecticiden bedoeld om alleen of amaryllis uit te roeien.

Antimicrobiële insecticiden worden gebruikt om de verspreiding van schimmel tegen te gaan. Kies antiseptica die gemaakt zijn voor de preventie om te herkennen dat ze vooral gebruikt worden om de verspreiding van meeldauw tegen te gaan

Lees meer:

Processierups bestrijding

Processierups verwijderen