Hoe een hot tub huren

Gratis stockfoto met bierfles, biljarten, bomen

Het is gek hoe hete vloeistoffen naar de top van een bad kunnen stijgen, en hoe het oppervlak van een hot tub Miljoenen kubieke inches vloeistof bevat. Dat zijn een hoop bubbels! De truc om een bad in een hot tub zo goed mogelijk te overleven is om het water zo ver mogelijk de lucht in te laten ‘druppelen’.

De Engelse ontwerper Michael Graves kwam eind jaren tachtig met zijn gepatenteerde ‘air coffer’. Dit was een oversized, opblaasbare badkuip die aan de zijkant van het bad hing en er lucht in en uit liet stromen. Veel hot tubs hebben dit ontwerp en zijn zo groot dat het water soms gewoon stomend heet is en opstijgt. Op zoek naar een jacuzzi verhuur? Dan zijn bubbelbaden handig voor die prachtige foto’s uit het Lauren-tijdperk, die natuurlijk allemaal binnen het bereik van een bubbelbad zijn gerealiseerd!

Er zijn twee belangrijke redenen waarom je zou moeten nadenken over de aankoop van een opblaasbare hot tub. Ten eerste zijn ze erg heet en kunnen ze een enorm ongemak veroorzaken als je er langer dan een paar minuten in zit. De tweede reden is dat ze gemakkelijk te vervoeren zijn, maar gevaarlijk voor kinderen om in te springen. Laat je kinderen nooit met een hot tub spelen in huis, of ergens anders.

Een andere manier om een hot tub te vervoeren is een trapladder te maken van een basis met twee trappen naar een basis met drie trappen. Aangezien hot tubs vaak een overkapping hebben, bedekt met een hoog UV-scherm, zijn ze goed beschut tegen de grillen van het weer.

Maar naast de fysieke problemen om door het water geraakt te worden, is het erg moeilijk om uit het water te komen als je je realiseert dat je tegen een ladder staat, vooral als die ladder hoog is. Een paar goed geplaatste planken helpen, maar een bamboestok of oude leuningen en platen plastic kunnen ook helpen. Het probleem bij het te water raken is de nicotine en de koolzuur, waarvan de effecten identiek zijn aan die van het roken van een sigaret.

Er zijn verschillende dingen die je kan doen om de negatieve effecten te verminderen. Als je hot tubs koopt, koop er dan een die al voorgesaust is. Laat hem regelmatig door de spoelcyclus in het schuim lopen zonder er rekening mee te houden. Het is ook een goed idee om hem af en toe door de droogcyclus te laten lopen. Door zorg te dragen voor het water kunt u de ophoping van een dik romig schuim, bekend als Manchester United met de kit, voorkomen. Door een pollenreiniger toe te voegen (bijna overal verkrijgbaar) kunt u de bijtende kou afweren. Bubbelbad huren

In de zomer gaat er echter niets boven een jacuzzi, dus koop er een met een patio, ook al heb je een terras. Misschien wil je de spa ook winterklaar maken om die kleverige schimmels te vermijden. Als je een hot tub hebt gekocht, kan je die upgraden naar een aangenamere setting zoals een decadente spa kit op de patio. Als je een hot tub koopt als zelfreinigende activiteit aan het einde van de dag is dit natuurlijk ook het moment om dat te doen.

Nadat je je hot tub verkocht hebt, kan je ook je meubels verkopen. De sleutel hier is te verkopen voor wat je kan krijgen. Net zoals een auto aan waarde verliest naarmate je hem meer gebruikt, moet je er rekening mee houden dat als je eenmaal een hot tub hebt gekocht, je die waarschijnlijk je hele leven zal willen houden. Het heeft geen zin om voor een zonnebank te betalen nadat je hem gebruikt hebt om je af te wassen, of voor een handtekening op het dek nadat je je boot verkocht hebt.

Samengevat: een tweedehands hot tub kopen is meestal niet beter dan een nieuwe. In termen van waarde is het verschil verwaarloosbaar. Maar als je sentimenteel gehecht bent aan een meubelstuk, of er een diepe emotionele waarde aan hecht, moet je er zoveel waarde aan hechten. En de verkoop van oude meubels waar u ooit van hield, is de ideale manier om eer te bewijzen aan het nut ervan.