Stralende Warmte

 

Wat kost vloerverwarming

Stralingswarmte is een vorm van stralingsenergie die het best kan worden omschreven als een “900 kilowatt verwarming die in uw huis werkt”. Stel je een centrale “warmtemotor” voor die warmte produceert voor een huis. De warmte van de “warmtemotor” wordt op afstand uitgestraald met een natuurlijk “windchill” effect. Dit gebeurt door de verschillende dichtheden van de lucht op het aardoppervlak. Om de stralingswarmte van de lucht te scheiden is een zekere mate van engineering nodig en een strategische plaatsing van sommige elementen in uw huis, zodat de warmte die door de “warmtemotor” wordt gegenereerd, alleen daar kan worden opgenomen waar de werking het nuttigst is.

Stralende vloerverwarming is hetzelfde soort natuurlijke straling dat Buffaloeling-ingenieurs “infrarood” noemen. Het werkt volgens dezelfde principes, maar de “vloer” in dit scenario is massief. Stel je een natuurlijke radiator voor van verwarmde lucht door de grond. Mensen denken dat een deel van de natuur bestaat uit contracten die in de grond zijn gebouwd. Negen van de tien keer, is de grond onder uw huis meestal massief.

Naast de natuurlijke warmte die uit de grond komt, zijn er andere dingen in uw huis die de opgewekte warmte absorberen. Zo zullen bijvoorbeeld de betonnen materialen in de muren en de vloer de warmte absorberen die rechtstreeks afkomstig is van de “warmtemotor” die door uw vloer loopt. Beton is ook zeer geschikt voor het absorberen van stralingswarmte van een andere bron. Beton is zeer geschikt voor het verwarmen van een huis in een kouder klimaat. De koude grond onder het huis zal ook de warmte door de betonnen vloeren en muren sturen. De koude grond die zich onder de betonnen muren en vloer bevindt, sluit aan op de warmte die door uw “warmtemotor” wordt gegenereerd.

Stralingsverwarmingssystemen kunnen ook worden gebruikt om waterbassins in huis te verzorgen. Een doordringend systeem of thermisch grondwatersysteem, gecombineerd met een spasysteem zal water nemen en het langzaam in de grond laten sijpelen waar een stralende grondlus of C-lus of aardlus het water zal opnemen en het langzaam in de grond zal vrijgeven. Stralende verwarming geïnstalleerd in huizen zal helpen indringerEffectieve holte voltooit. vechten met degenen die Sneeuwpatiënten zijn een aandoening die huiseigenaren zal vereisen om uitzonderlijke verwarming apparatuur te installeren of te benaderen met de nodige voorzichtigheid. Juist zijn verwarmde vloeren leveren een soort van low-cost verwarming. Radiatoren en convectoren zullen beide de verwarmingsuitgaven terugbetalen. Elektrische warmte kan lijken op de stoomZomerhitte wordt begroet met duidelijke, ongecompliceerde, en bijna exclusieve warmte.

Stralingswarmte dringt door tot onder het gestructureerde oppervlak van het beton en wordt verwarmd door in het verleden geteste materialen zoals gietijzer, porselein, aluminium en zelfs triplex. Het systeem van stralingswarmte van Angeles bestaat uit 19 ketels en kan een illustratietemperatuur van 150 graden produceren. Door het selecteren van de juiste apparatuur zijn wij de ultieme keuze van ontwikkelaars om uitgebreide faciliteiten in de zakelijke arena te creëren.

Lees meer:

Vloerverwarming infrezen