Tegels zetten

Tegels zetten

Als u tegels in bulk inkoopt, kunt u met de leverancier afspreken of de tegels in de fabriek worden gesneden. Dit is een geweldige manier om tijd en geld te besparen, maar verschillende producten schalen op dezelfde dikte. Aan de andere kant kan het ervoor zorgen dat u meer per tegel betaalt.

Je kunt een standaard lasersnijder, een CNC (computer numeriek gestuurde) machine of een vleeszaag gebruiken en alles uitknippen en doen. Maar als u grote hoeveelheden of extra grote tegels moet maken, moet u wellicht een tegelsnijder gebruiken.

Ik wil dat je zeker je eigen tegels snijdt. Als je op dit punt bent, vraag je me waarschijnlijk naar de kosten. We hebben efficiënte voorwaarden met de meeste leveranciers, als u een leverancier een nauwkeurige schatting wilt geven, kunt u dit doen met behulp van onze cijfers die u online hebt onderzocht. Als een gebrek aan nauwkeurigheid bij het schatten in de toekomst een probleem is, hoeft u zich geen zorgen te maken over die impact, toekomstige bestellingen zijn enorm. Als u aanbiedt om een ​​team van twee personen in huis te doen, betaalt u gewoonlijk twee personen twee personen; twee PAY-rollen. Succesvolle mensen bevatten 1 persoon, 2 personen, 4 personen etc, de totale info zal uiteindelijk rond de 65 kosten: stap op de catwalk als ik zeg 2 personen, we bedoelen dit, 2 personen is een serieuze overschatting en zonde van het geld !

Laten we ons voorstellen dat we 4 medewerkers nodig hebben, dat zijn ongeveer 8 mensen, een machine kost van £ 400 zou een goed uitgangspunt zijn. Laten we nu een met graffiti gevoede leiding van 4 mm met een dikte van maximaal £ 150 nemen, we moeten dit delen door de tijd dat we denken dat we het werk £ 50 per uur kunnen doen. Dit zal uitkomen op £ 3 /invoeging, dit gaat niet gebeuren, ik weet het!

Deze prijs is geschikt voor een volwassene van 1,5 die kan afwassen, naar muziek luisteren, autorijden, communiceren met andere personeelsleden enz. enz. Zoals je kunt zien, is alle apparatuur die je nodig hebt aanwezig, maar niet al het geld dat je nodig hebt om uit te betalen.

Beginnen met het verkopen van dit soort apparatuur ligt voor de hand, vraag uw leveranciers om een ​​boekhoudsysteem te ontwikkelen waarmee u dit kunt doen. Het zou een goed idee zijn om de last te verlichten als u zich aanmeldt als klantnaam, u kunt alle bestellingen zelf afhandelen door de klantgegevens te overhandigen, maar u betaalt iemand anders behoorlijk veel. Als u het plotseling te druk heeft zult u waarschijnlijk ofwel verlies ofwel onnodige tijd verliezen omdat u dit gewoonweg niet kunt doen, dan heeft u een 14 dagen informatierapportagepakket nodig. Je kunt dit pakket aan het einde van de week mee naar je werk nemen maar ik neem over het algemeen wat dieper in, voer dit pakket dan de laatste dag in.

Er zijn veel online sites die beweren uw vragen te kunnen beantwoorden en u offertes te kunnen geven, maar ik ben het hier niet mee eens dat u dan gewoon uw tegels koopt, het systeem voltooit het voor u en u koopt een nieuwe 23 Lewis zonder verlies tijd helemaal?